39-årige kurdiske Erol Karaman har fundet glæden med mexicansk mad - og i dag tvivler han ikke på, at han vil fortsætte med at drive sit spisested Tortilla Flats i Nørregade 10 indtil den dag, han ikke længere har kræfter til at røre i gryderne.
Copy link address
Line Kyed , liky@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
FORSIDEØnsket for Erol Karaman var et liv i madbranchen - og sådan blev det Foto: Søren E. Alwan -
Der bliver brugt mange timer i restauranten hver dag - her er alt mad hjemmelavet og en hel række af råvarerne importeret fra Mexico. Foto: Søren E. Alwan -
- Som barn var jeg altid været interesseret i, hvad der var i kødgryderne derhjemme. Det var for øvrigt altid mad med smag, ofte stærkt som i det mexicanske køkken, fortæller Erol Karaman. Foto: Søren E. Alwan -
På Tortilla Flats i Nørregade er der åbent for både middagsgæster mandage til lørdage og for aftengæster mandage til søndage. Derudover har man også en del mad ud af huset via stedets take away. Foto: Søren E. Alwan -
Erol Karaman har ud over vine, øl og vand altid op til fem forskellige tequilas i restauranten samt mezcalbrændevinen lavet på agaveplanten - i brændevinen flyder i hver flaske en lille orm rundt på bunden. Ormen er født og opvokset i en agaveplante, og i Mexico er det et tegn på lykke at få ormen skænket i sit glas. Foto: Søren E. Alwan -
Erol Karamans lillebror, Memo Karaman, er i dag også en del af restauranten. Foto: Søren E. Alwan